BSP Elektrische fiets

BSP La dolce vita E dames 7 versnellingen met Rollerbrakes, Bafang voorwielmotor, 450wh Accu, stuurslot en dubbele standaard


Neem contact met ons op over deze fiets


ACTIEFIETS!
1.999,- 1.799,-De bekende BSP moederfiets nu ook met het gemak van elektrische ondersteuning; BSP La Dolce Vita E damesfiets. Deze zeer gewilde moederfiets heeft een Bafang voorwielmotor en wordt standaard geleverd met een 340 Wh accu. Zoals je gewend bent van de Dolce Vita, is ook de elektrische uitvoering voorzien van 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen.

De Bafang voorwielmotor heeft een maximale koppel van 40 Nm en wordt aangedreven door een snelheidssensor. De bediening van de elektrische ondersteuning doe je via het LED display en de bedieningsknoppen bij het handvat. Zo beschikt je over vijf standen van ondersteuning, een batterij indicator en kun je de verlichting bedienen.

De accu is netjes verwerkt in de achterdrager en valt, zeker bij de zwarte uitvoering, nauwelijks op. Dankzij het accu keuze menu van BSP, kun je zelf bepalen wat de maximale actieradius wordt. De 600 Wh en 750 Wh accu's worden daarnaast ook standaard geleverd met een snellader.

De BSP La Dolce Vita E is verder voorzien van Schwalbe RoadCruiser banden, een comfortabel Selle Royal zadel, een stabiele dubbelpoot standaard en half hoge Freeway velgen met dikke spaken.

1.999,-
1.799,-

TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
BSP Bikes
http://www.bsp-fietsen.nl


Garantie:
24 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

BFK
BSP
Conway
Giant
Sensa
Trenergy
Victoria